Deze maand in de spotlight:

Slimme en comfortabele woonoplossingen

Het is lente! Deze maand staan slimme en luxe oplossingen in de spotlight, waarmee je je huis extra comfortabel maakt. Zoals PowerView® Automation van Luxaflex®, waarmee je met een app of afstandsbediening je zonwering bedient. Eenvoudig...
Lees meer
Houd vuil en water buiten met een schoonloopmat

Houd vuil en water buiten met een schoonloopmat

Vuil en krassen op je vloer voorkomen? Dat doe je met een schoonloopmat! De naam zegt het al: met een mat houd je je vloer vuil- en krasvrij. Wij raden aan om hier direct rekening mee te houden bij aanschaf van je vloer, om deze meteen te beschermen. Zo geniet jij langer van je nieuwe interieur. Want je hebt wel wat leukers te doen dan je vloeren dweilen en stofzuigen, toch?

Silhouette® Shades in combinatie met PowerView® Automation

Silhouette® Shades in combinatie met PowerView® Automation

Silhouette® Shades is de meest stijlvolle, elegante raambekleding van onze kernleverancier Luxaflex®. Met zijn zachte lichtfiltering en exclusieve stoffen een echte aanwinst voor je interieur. En met de automatische bediening van PowerView® Automation geniet je van nóg meer luxe en gemak.Met één druk op de knop pas je de zonwering aan op jouw vraag naar licht en privacy in huis.

Wij vertellen je tijdens een interieuradvies graag over PowerView® Automation van Luxaflex®. Gemakkelijk, snel en heel slim: het systeem sluit je eenvoudig aan op je Smart Home systeem. Ervaar ook het gemak en de luxe van PowerView in combinatie met de elegante Silhouette® Shades.

Schoonloopmat kado bij een NL Label PVC vloer

Bescherm je vloer tegen krassen en vuil met een schoonloopmat. Bij aanschaf van een NL Label PVC vloer, krijg je een NL Label schoonloopmat kado. Bekijk de voorwaarden op onze website.

PowerView® remote en pebble kado bij Silhouette® Shades

Houd je van gemak en comfort? Dan is PowerView® Automation ideaal. Hiermee bedien je je raambekleding eenvoudig met je smartphone, tablet of afstandsbediening. De Hub zorgt voor de connectie tussen de raambekleding en je apparaten. Bij aanschaf van Silhouette Shades met Powerview Automation ontvang je de remote en pebble twv € 79,50 kado.

NL Label rolgordijnen en multishades 4e kado

De hele collectie NL Label rolgordijnen en multishades, 4e kado, Voordeligste product met standaard bediening kado. Mix en match.

Luxaflex® 2e hor 50% korting

Op zoek naar mooie, slimme en praktische raamoplossingen? Met een Luxaflex® hor voor je deur of raam hou je ongewenste insecten buiten. Wel zo fijn met die warme lentedagen. En wat dacht je van de muggen die je nachtrust kunnen verknallen, je houdt ze met de horren allemaal buiten de deur. Ontvang nu 50% korting op de op de 2e Luxaflex® hor.

Persoonlijk interieuradvies op maat

Personal information
Vereist
Vereist
E-mail
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist
Vereist
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid