Een warmhuis mettapijt

Tapijt is de vloer bij uitstek voor iedereen die van warme voeten houdt. Het is niet alleen heerlijk zacht en warm aan je voeten, maar ook nog eens warmte-isolerend. We vertellen je er graag meer over!

De voordelen van tapijt op de vloer

Door de structuur voelt tapijt altijd comfortabel en zacht aan. Daarnaast helpt tapijt de akoestiek in huis te verbeteren, is tapijt veilig en zeer slijtvast. Een ander voordeel van tapijt is dat het stof vasthoudt. Stof blijft dus niet in de kamer dwarrelen maar wordt opgenomen in de vloer. Kortom, een vloer met een veelzijdigheid aan voordelen!

Tapijt is warmte-isolerend

Tapijt werkt warmte-isolerend, in combinatie met een ondertapijt zorgt een tapijtvloer voor een nóg betere isolatie van de warmte. Daardoor kan de thermostaat een stukje lager en kun je energie besparen. (gemiddeld 4 tot 5%, in een strenge winter zelfs 10%!). Zo verdient dat mooie tapijt zichzelf terug!

Een kleurrijke vloer met tapijt

Geen enkele andere vloer biedt zoveel mogelijkheden als tapijt. Je kunt kiezen uit oneindig veel kleuren, structuren en dessins. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om tapijt in elk patroon of in een combinatie van structuren, kleuren en dessins te laten leggen. De structuur van tapijt bepaalt in grote mate de uitstraling van de vloer. Kies je voor een strakke bouclé of juist voor een warrig hoogpolig tapijt? In de winkel kunnen we met behulp van allerlei stalen het verschil laten zien én vooral voelen! Zo kun je zelf ontdekken wat je mooi vindt. Wij adviseren je dan graag welke structuur het best bij jouw woonsituatie past!

Van tapijt tot vloerkleed

Is kamerbreed tapijt niet jouw smaak? Van elk tapijt kunnen we ook een vloerkleed op maat maken. Rond, rechthoekig, vierkant of een andere vorm naar keuze. Jij bepaalt! Zo kun je in elke ruimte in huis genieten van warme voeten!

Wil je geen tapijt op de vloer, maar wel graag warme voeten? We adviseren je graag welke vloer voor jouw woning het meest geschikt is. Maak een afspraak!