Een goedidee: slimmeraamoplossingen!

Mooie raamdecoratie die ook nog eens handig is in gebruik. Met de slimme bedieningen van Luxaflex® kan het! Kom langs of maak een afspraak tijdens de Luxaflex® adviesweken en we vertellen je er alles over. We selecteerden alvast onze favorieten:

Top-Down / Bottom-Up: privacy met uitzicht

Open je raamdecoratie of jaloezieën vanaf de bovenkant, de onderkant, of zet ze ergens daartussen vast. Creëer de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht met de Top-Down/Bottom-Up bediening.

Framefix™: ophangen zonder te boren

FrameFix™ is een magnetisch frame dat naadloos op het kozijn wordt geplaatst. Ideaal! Het systeem is geschikt voor zowel kunststof als aluminium raamkozijnen, maar ook heel handig voor draai-kiepramen.

LiteRise®: eenvoudiger kan niet

Het LiteRise® systeem maakt het optrekken en neerlaten van raambekleding makkelijker dan ooit. Duw de onderlat gewoon omhoog om de raambekleding op te trekken en trek hem naar beneden om ze te openen. Dankzij het gepatenteerde ontwerp blijft je raambekleding op haar plaats ongeacht de positie. Vraag in de winkel naar de toepassingen.

SmartCord®: veilig en opgeruimd

Het bekroonde Luxaflex® SmartCord® gebruikt een oprolbaar koord dat na het openen of sluiten altijd weer dezelfde lengte inneemt. Geen rommelig bungelende koorden meer en uiterst veilig.

PowerView® Motarisation: slimme bediening voor je hele huis

Met dit innovatieve draadloze systeem kun je alle Luxaflex® PowerView®-raamdecoraties laten bewegen volgens een programma dat je zelf instelt. Een perfecte lichtinval, energie-efficiëntie, dagelijks gemak – PowerView® zorgt er automatisch voor.

Bedien je raambekleding via je smartphone of met een afstandsbediening

Met het elektrische bedieningssysteem is het mogelijk om raambekleding automatisch te bedienen via je smartphone of de stijlvolle Pebble® afstandsbediening. Het innovatieve draadloze PowerView® Motorisation systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle PowerView® gemotoriseerde raamdecoratie in je huis. Van één enkel raam tot in het hele huis. Wil je dat jouw gordijnen automatisch om 7.30 uur opengaan en bij bedtijd weer dichtgaan zonder er zelf een hand naar uit te steken? Dat kan, met de PowerView®-programmeerfunctie. Hiermee kun je ook eenvoudig gepersonaliseerde scènes aanmaken en bedienen. Zo begin je de dag met invallend zonlicht door het automatisch openen van de raamdecoratie te koppelen aan de zonsopkomst. ‘s Avonds sluit je de wereld op een elegante manier buiten door privacy te creëren. De keuze is aan jou.

Pebble® Afstandsbediening

De perfecte balans tussen vorm en functie. Maak kennis met de PowerView® Pebble® Afstandsbediening, de stijlvolle handbediening die toegang geeft tot het hele PowerView® systeem. Met de Pebble® Afstandsbediening of de Wandbediening stuur je alle raamdecoratie aan in je huis, van één enkel raam tot het hele huis, in perfecte harmonie. De Pebble® afstandsbediening is verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren. Zo past ‘ie altijd perfect in je interieur.

Meer weten over onze zonwering in combinatie met Luxaflex® PowerView® Motorisation? We demonstreren de mogelijkheden graag in onze winkel! Maak alvast een afspraak, dan reserveren we tijd voor je!


Luxaflex® adviesweken

De hele maand april staat bij ons in het teken van Luxaflex® raamdecoratie; raambekleding van hoge kwaliteit op maat gemaakt voor elk raam en elke woonstijl. Bij Jouw Binnenhuisadviseur vind je noviteiten én mooie aanbiedingen. Bekijk deze alvast in ons Luxaflex® inspiratiemagazine. Haal het magazine nu gratis bij Scherer of bekijk 'm direct online.


ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.